Over mij

evenvoorstellen

Welkom beste lezer,
Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben 28 jaar, en momenteel werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ik word dagelijks geïnspireerd door mensen en/of situaties om me heen, in het ziekenhuis, verhalen, blog berichten, de natuur, door vrienden, boeken, artikels enz. Ik probeer deze inspiratie te bundelen en door te geven.

Het valt mij op dat veel mensen bewust of onbewust allemaal op zoek zijn naar hetzelfde. Je kunt dit verschillende namen geven: vrede, geluk, liefde, innerlijke rust, balans, verbinding, gezondheid, troost, licht, voldoening, paradijs enz. Mijn doel met deze blog is om zoveel mogelijk mensen te inspireren dit te vinden, te herinneren,  ‘to reconnect’.

Abraham Hicks: “Hard work is not the path to Well-Being. Feeling good is the path to Well-Being. You don’t create through action; you create through vibration. And then your vibration calls action from you.”

We leven in een tijdperk dat overloopt van zoveel informatie, dat we vergeten zijn waar de echte kennis te vinden is. We spreken van een economische, sociale of politieke crisis, maar onze crisis is een crisis van bewustzijn. Ons onvermogen om onze echte natuur te ervaren. Ons onvermogen om die natuur in iedereen en in alle dingen te herkennen.

namasté

Deel je inspiratie met anderen, en inspireer elkaar!

Marieke Hogendoorn


Zoals deze prachtige boodschap:

Contactformulier: