Herinner je wie je bent! Video samenvatting E-book Her-Inneren

Vraag jij je wel eens af wie je echt bent? Waar je vandaan komt, waar je heengaat als je sterft? Laat je inspireren en krijg een diep inzicht in wie je in essentie bent! De onderstaande video  is een samenvatting van het E-book ‘Her-Inneringen’,  geschreven door Marie-Claire van der Bruggen, en bevat de essentie van haar 4 eerder verschenen boeken.

 • De dag waarop mijn vader een engel werd
 • ZielsGelukkig
 • Licht & Liefde
 • Het sprookje van de dood

“Met dit boek en ook met mijn eerdere boeken is het zeker niet mijn bedoeling om je compleet nieuwe informatie te geven, maar om je juist te helpen Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar misschien bent vergeten. Want alles wat je in mijn boeken leest weet je op zielsniveau echt allemaal al. Ik hoop daarom dat je in mijn woorden de liefde en wijsheid van Thuis mag voelen en ervaren en ik wens dat je door het lezen van dit boek een beetje meer mag Thuiskomen bij Jezelf.”

~Marie-Claire van der Bruggen~

 

18 gedachten over “Herinner je wie je bent! Video samenvatting E-book Her-Inneren

 1. Fantastisch!
  Ik heb alle boeken gelezen. Het sprookje meerdere keren.
  Ik zat een beetje vast de laatste tijd en na het zien van deze samenvatting, weet ik weer welke kant ik op moet.
  Deze film kwam precies op het juiste moment voor mij.
  Wonderlijk 🙂

 2. Bedankt voor dit mooie filmpje
  ik zal het zeker doorsturen.
  ik heb al deze boeken van Marie-Claire gelezen.
  eigenlijk kan ik het niet in woorden uitdrukken hoe het voelt om dit allemaal te weten, wat in de boeken geschreven staat.
  Het is echt Thuiskomen.

  engelengroet

  Chris

 3. Prachtig, Ik ken deze boekjes heel goed maar om zo als film te zien, daar gaat mijn hart van zingen. Heel mooi gedaan. Ik deel, like en verspreid.

 4. Wat is het mooi om dit als film te zien. Alles voelt zo goed aan. Dat was al met haar boeken, maar met dit filmpje, voelt het intenser .Heel mooi gedaan Marie-Claire, bedankt dat je op me pad bent gekomen.

 5. Zo wat prachtig, jammer dat de tekst zo vlug voorbij is om goed op je in te laten werken had het graag wat langzamer gezien.Was al zo blij met de boeken ga het zeker nog een aantal keren bekijken. ❤️ Dank je wel Marie-Claire en Marieke.
  Warme groet
  Ina

 6. hallo het is een heel mooi filmpje
  echt jammer dat het zo snel gaat je kunt de tekst
  niet rustig lezen verder ben ik er heel blij mee
  gr margretha

 7. Super mooi omschreven …..
  Lees vaak je boeken terug ,maar dit is echt een hele goede samenvatting van al je boeken.
  Leer er elke keer van als ik het lees.
  Hoop dat ik er velen blij mee kan maken.

 8. Ontzettend bedankt, Marie-Claire en Marieke!
  Marie-Claire omdat jou boekjes zo makkelijk lezend en begrijpend zijn!
  Ze hebben mij de aanzet gegeven om op zoek te gaan naar mijn innerlijke zelf!
  Naar vele jaren zoeken, met vallen en opstaan ben ik nu daar waar ik wezen wil, en er enorm dankbaar voor!
  En Marieke nu jij dit filmpje zo mooi gemaakt hebt en gedeeld met ons kon ik een soort van Coming Out maken op mijn Facebook pagina!
  Ik hoop in de toekomst ook veel mensen in hun eigen kracht te helpen zetten, omdat ik een ieder het grote geluk van wat ik nu voel ook zo graag gun.
  Ben tevens een goede ervaringsdeskundige geworden door de jaren heen.
  Weet dat niets raar of apart is, ik bent gewoon ik, een mooi mens op mijn eigen manier!
  Marieke ook jou ga ik vanaf nu volgen!
  Dames ontzettend maar dan ook echt ontzettend bedankt!
  Liefs Hettie

 9. Pingback: Orgaandonatie bekeken vanuit zielsniveau – Zonnedruppels

 10. Pingback: Verlichting is liefde – Zonnedruppels

 11. Hallo Marie-Claire,
  ik heb het E-boek bekeken en volgens mij is het niet zo dat je altijd in een tunnel met aan het einde licht ziet. Dat kan verschillen van ziel tot ziel. De één ziet inderdaad een tunnel, de ander een brug waar men over kan gaan en de ander weer wat anders.
  In liefde, Andrew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*