Samenvatting boek: ‘Een nieuwe aarde’ door Eckhart Tolle

Laat je inspireren door Eckhart Tolle! Heb je geen tijd om een (heel) boek te lezen, of wil je eerst weten waar het over gaat, bekijk dan de samenvatting van het boek. Tijd om wakker te worden, tijd om te herinneren wie je bent!


Bronvermelding:

Boek ‘Een nieuwe aarde’ , geschreven door Eckhart Tolle

www.eckharttolle.com

Een gedachte over “Samenvatting boek: ‘Een nieuwe aarde’ door Eckhart Tolle

  1. Marieke,
    Mooi om het boek van Eckart Tolle te onthullen zodat meer mensen het gaan lezen. Zo ben ik nu ook bezig met Marie-Claire en Het sprookje van de dood. We zijn gestart met de verfilming (auditie voor de hoofdrol en testopnamen). Veel succes met jouw onthulling van de boeken van Marie-Claire.
    warme groet,
    Edgardo de Monte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*